Isover hőszigetelő anyagok

Az Isover tökéletesen felhasználható hőszigetelő anyag tetőterek szigeteléséhez. Ezen felül nem járható padlásfödémekhez, és járható padlásfödémeknél is jól alkalmazható hőszigetelő anyag. Az üveggyapot a legelőnyösebb tulajdonságokat nyújtja a szigeteléshez. Tökéletesen illeszthető, ezért a beépítése kényelmes, biztonságos és elkerülhetőek a nem kívánt hőhidak.

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető. Ezek teljesen természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak, számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség, és még sorolhatnánk.

Az üveggyapot egy puha érintésű termék, egyszerű kezelni és beépíteni, mivel könnyű és rugalmas. A komprimált üveggyapottekercs segítségével sok helyet lehet megtakarítani a kezelésnél, szállításnál és raktározásnál.

Nem csak új építésnél alkalmazható, de tetőtér felújításnál is jó választás. Ilyenkor a hőszigetelést kívülről helyezzük el úgy, hogy az első hőszigetelő réteg védi a párazáró réteget a kiálló szegektől. A nedvességviszonyok szerint alkalmazkodó DIFUFORM Vario párafékező fólia a szarufákat takarva és a szarufák közé van elhelyezve. Ez a rendszer javítja a már lakott tetőterek hővédelmét.

Isover hőszigetelő anyagokat forgalmaz a Hofstadter Tüzép is ahol a teljes Isover termékskála megtalálható. Szekembereink készséggel segítenek a megfelelő típus kiválasztásában.

Both comments and pings are currently closed.

A kommentelés jelenleg zárva van.

Subscribe to RSS Feed Kövess a Twitteren!